finleyjth42660
23-02-24 80 Hits

Nenvic Recycling Centru de colectare hartie carton brasov si Reciclare Deseuri Brasov, Fier Vechi, Plastic, Hartie, Sticla, Moloz, Carton +40 720 281 822
transport moloz brasov
Centru de Colectare si Reciclare
Deseuri, Fier Vechi, Plastic, Hartie, Sticla, Moloz.
Suntem un centru de colectare si reciclare deseuri. Colectam si eliminam deseuri rezultat din constructii, fier vechi, cupru, moloz, reciclare plastic, demolari, reciclare hartie, reciclare sticla. Avem o flota extinsa pentru colectare hartie carton brasov si eliminarea finala.

Colectare si Eliminare Deseuri din Constructii (moloz).
colectare hartie carton brasov si eliminare deseuri din constructii prin sortarea si extragerea materialului reciclabil. Competitia noastra arunca totul in aceiasi categorie fara nicio selectare. Noi am ales sa fim diferiti, pentru ca ne pasa de mediul in care traim, protejand natura. Logistica este punctul cheie, ajungem la tine in timp util si ne pliem pe nevoile tale. Reciclam, reducem, reutilizam lucrurile de care oamenii nu mai au nevoie, si le gasim alti utilizatori. Compania noastra este specializata in eliminarea eficienta si ecologica a deseurilor de constructii, fier vechi, cupru, moloz, plastic, materiale de demolare, hartie si sticla. Flota noastra extinsa de vehicule ne permite sa colectam si sa transportam aceste materiale cu usurinta, asigurandu-ne ca sunt eliminate intr-un mod responsabil si durabil.

Experienta si Inovatie in Gestionarea Deseurilor
Infrastructura necesara pentru facilitarea unei colectari eficiente prin containere, prescontainere si alti recipienti in funcite de nivelul fiecarui generator.

Afla mai multe

Servicii de Reciclare Orientate catre Client
Ne atingem obiectivele prin excelenta colaborare cu autoritatile publice locale, autoritatile de coordonare si control sau cu organismele de certificare.

Afla mai multe

Dezvoltare Durabila si Responsabilitate Sociala
Nenvic promoveaza conceptul de dezvoltare durabila la toate nivelurile organizatiei si ale comunitatii. Dorim sa protejam mediul si sa actionam ca atare.

Afla mai multe

Colectam deseuri din constructii, Moloz, hartie, carton, metale fieroase, metale nefieroase, feroase, neferoase, cuprus, span
Nenvic Recycling SRL iti ofera cele mai avantajoase solutii de reciclare pentru afacerea ta. Stim ca timpul este cea mai pretioasa resursa, motiv pentru care punem accent pe un raspuns rapid si promptitudine in colectarea deseurilor produse de compania ta, la nivel national. Militam pentru aplicarea politicilor de protectie a naturii; initiem si sustinem conceptul de educatie ecologica.


Report this ad

Sprache // Language

Infos // About

Welcome to the Code Rood transport finder app! Here you can find information about self-organised travel by car/ bus/ train within the Netherlands and abroad to the Code Rood camp and action. If you have any question email code-rood@riseup.net.

Mehr // More

Du suchst nach der Ende Gelände Börse? // You are looking for the Ende Gelände Börse?